De Saté Keet

Staat op verschillende soorten
evenementen & feesten

We staan onder andere op….

Bedrijfsfeesten/bruiloft Evenementen/festivals Product presentaties Overige gelegenheden

Bedrijfsfeesten/bruiloft

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest/bruiloft?

Reserveer dan de Saté-Keet met heerlijke malse home made saté! Wij grillen de kipsaté vers op de BBQ bij u op locatie in ons mooie aangeklede keet zodat uw gasten en medewerkers een geweldige ervaring krijgen qua smaak, zicht en reuk. Wij maken het compleet met verse stokbrood, kroepoek, gebakken uitjes en satésaus. Dat wordt dan smullen.

De Saté-Keet heeft niet alleen kipsaté wat dacht u van heerlijke kibbeling, hamburgers, braadworsten, speklappen, biefstuk op de BBQ of andere mooie vleesproducten of friet en een warm kopje erwtensoep noem maar op. Wij kunnen ook mini warme hapjes voor u maken zoals bitterballen, saucijzenbroodjes. Ook maken wij koude gerechten voor u feest met salades, wraps, verschillende belegde broodjes. Wij kunnen voor u drank zorgen met een heerlijk tapbiertje erbij. Voor een all-in feest met drank en food kunt u met ons bespreken.

Heeft u vegetarische gasten? Hier kunnen wij een breed assortiment voor verzorgen.

Onze Saté-Keet is op bijna elk bedrijfsfeest en trouwerij in te passen en is een geweldige aanvulling van uw dag.

 Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op om u wensen te bespreken.

Evenementen/festivals

De Saté-Keet kunt u ieder jaar vinden op diversen braderieën en foodtruck festivals door heel Nederland. Vanaf april beginnen de foodtruck festivals weer tot half september en de braderieën ook en die gaan door tot eind december tot de kerstmarkten. Krijgen jullie ook weer zin in de gezellige foodtruck festivals neem lekker je kleedje mee en kom genieten van onze heerlijke verse kipsaté met stokbrood, kroepoek, gebakken uitjes, en satésaus. Daarbij doen wij in de wintermaanden broodje warme beenham en in de zomermaanden luxebroodje Carpaccio en/of Carpacciosalade met stukje stokbrood. Als jullie dan het zonnetje meenemen dan zorgen wij voor lekker eten tussendoor.

Kijk in onze agenda waar jullie de saté kunnen prikken!!

Product presentaties

Heeft u een product presentatie dan is de Saté Keet ideaal. Wij verzorgen de keet omgetoverd in uw huisstijl met uw logo of een afbeelding van uw nieuwe product. Uiteraard kunnen wij dan ook een heerlijke saté voor u verzorgen. Meer informatie hierover? neem dan snel contact op met ons

Overige gelegenheden

Uiteraard kunnen wij niet elke gelegenheid vermelden op onze website maar wij komen graag met onze verzorgde keet bij u voor ons heerlijke uitgebreide assortiment en heerlijke kipsaté

Heeft u binnenkort een verjaardag, geboorte, tuinfeest, crematie, jubileum of een ander feest en wilt u de saté keet erbij hebben dan horen wij dit graag.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om u wensen te bespreken.