Website Saté Keet by www.Child-IT.nl

Reserveer de Saté Keet

Saté Keet
Ook de Saté Keet op uw feest?

Reserveer nu de Saté Keet op uw (bedrijfs)feest of evenement. Vul het formulier in of stuur een e-mailof neem telefonisch contact op met ons. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij een offerte voor u maken.

Organiseert u een Food festival, een leuke braderie, zomer markt, kerstmarkt of een ander evenement en lijkt het u leuk als wij met de Saté Keet komen stuur dan een e-mail of bel ons. Wij trekken heel het jaar door Nederland, Duitsland en België, kijk in onze agenda waar u een saté kunt prikken!

Extra informatie

De afmetingen van de Saté keet zijn 6 meter lang, 2,5 meter breed en 3 meter hoog!

Buiten deze afmetingen hebben wij aan de voorkant minimaal 2,5 meter nodig voor de balie en barbeques (zie foto).

Door de hoogte kunnen wij niet op elk parkeer terrein terecht, hou hier rekening mee om teleurstellingen te voorkomen.
more

Offerte aanvraag

Vul het formulier in
Datum aanvang
Datum einde
Volwassenen
Kinderen

Onze agenda

We staan ook dit jaar weer bij Termeulen Roses in Almere tijdens de kom in de kas dag. We staan weer met heerlijke malse kipsaté en heerlijke varkenssaté. Ook hebben wij onze beroemde stokbroodjes met ambachtelijke beenham. Een drankje verkopen wij ook deze dag en we zorgen weer voor kinderplezier.


Op bevrijdingsdag staan we op een leuk festival in Maarssen. We verkopen deze dag heerlijke kipsaté en malse varkenssaté. Ook onze beroemde stokbroodjes met ambachtelijke warme beenham ontbreken niet. Kom gezellig langs!!


Druk bezig met onze agenda 2019